marți, 28 august 2012

Carne de porc la grill cu ciuperci



Ingrediente :
  •  - 2 bucati snitel de porc
  •  - 4 ciuperci champignon
  •  - condiment pentru carne de porc
  •  - ulei ,sare,piper


Preparare : Se spala carnea de porc , se pune intr-un castron cu ulei,condimentul pentru porc si se lasa la marinat ( de preferat 30 min - 2 h) . Ciupercile se spala , se indeparteaza coditele , se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune o jumatate de lingurita de ulei in fecare.Dupa ce a stat minute bune la marinat,carnea se aseaza pe grilul incins si se lasa la rumenit . Dupa ce s-a prajit pe o parte se pun si ciupercutele langa carne si se lasa pana sunt gata ambele. Se servesc cu garnitura de cartofi nature sau prajiti. Pofta buna ! RoXx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu